LA TERAPEUTA - REVERSE THERAPY

Marta Juni Antich

El meu nom és Marta Juni Antich, sóc fisioterapeuta diplomada per la Universitat E.U. Gimbernat de Sant Cugat del Vallès (UAB) 1999-2002. Després de finalitzar la carrera vaig marxar als Estats Units on vaig cursar els estudis d’Ortho-Bionomy®, una teràpia manual apassionant que em va fer veure que el Cos és un tot, físic i emocional.

Durant la meva experiència professional tant als Estats Units com a Barcelona he tingut la oportunitat de tractar, entre molts altres trastorns, pacients amb Fibromiàlgia i Fatiga Crònica. Obtenia bons resultats però la recuperació era temporal i mai definitiva. Semblava que no hi havia cap tractament que tingués èxit, i segons els metges, no tenia cura.

El meu interès i passió va començar quan un dia, una de les meves pacients que patia Fatiga Crònica, em va comentar que havia llegit un article a La Vanguardia que parlava d’una nova teràpia a Anglaterra que estava obtenint un alt índex de curacions. Davant la inicial desconfiança, vaig llegir i informar-me bé, i després vaig decidir, sense dubtar-ho, que havia de anar a Londres i formar-me en Reverse Therapy.

Ara sóc Terapeuta Llicenciada en Reverse Therapy, formada pel seu creador el Dr. John Eaton PhD i membre de Reverse Therapy UK. Reverse Therapy aconsegueix invertir els símptomes, fins al punt que aquests acaben sent els teus grans aliats.
La recuperació és possible i per tu també ho pot ser.

El meu objectiu és ajudar-te a tu, i a tots els que pateixen aquestes malalties, a recuperar la salut.

Per complementar els tractaments i abarcar més aspectes de la propia malaltia, actualment estic cursant el 4rt curs de Medicina Tradicional Chinesa a l'Escola Superior de Medicina Chinesa.