PREGUNTES FREQÜENTS - REVERSE THERAPY

Com puc estar segur que funcionarà?

Reverse Therapy UK audita regularment els resultats de tots els terapeutes. En l’última auditoria a Anglaterra, Desembre 2006, els terapeutes havien finalitzat 868 casos, dels quals 696 que van finalitzar el procés, havien millorat molt significativament o no tenien símptomes, mentre que 162 havien abandonat el tractament. Això representa un 80% d’èxit en el tractament de Reverse Therapy.

Estem convençuts que Reverse Therapy pot eliminar o reduir significativament els símptomes en tots aquells casos correctament diagnosticats de Síndrome de Fatiga Crònica i de Fibromiàlgia, tenint en compte que els pacients atenen a les sessions i que col•laboren en el treball d’entendre, i d’actuar, d’acord amb el missatge que hi ha “amagat“ darrera dels seus símptomes. Sovint és dur de posar-ho en pràctica, per aquest motiu els terapeutes ensenyen a aplicar els principis de Reverse Therapy posant les solucions a les seves mans.

Reverse Therapy també és útil en altres trastorns com dolor inespecífic, problemes digestius com el Síndrome del Colon Irritable, malalties auto-immunes... on el tractament pot variar i dependre d’altres factors. Si aquests resulten amb danys dels teixits, llavors Reverse Therapy no podrà tractar el que està danyat i es necessitaran tractaments mèdics addicionals per atendre el cas.

Reverse Therapy busca ajudar al que ho pateixen amb el propòsit de:
1. millorar la qualitat de vida
2. reduir els símptomes
3. eliminar els símptomes

Primer de tot ens proposem reduir el patiment involucrat a la malaltia eliminant actituds de la Ment que augmenten el malestar. S’ensenya al pacient a treballar amb els símptomes en comptes de voler eradicar-los.

Si el Cos utilitza els símptomes com a curt circuits per cridar l’atenció de la persona perquè resolgui els seus problemes i faci cas a les seves necessitats emocionals, llavors Reverse Therapy pot ajudar la persona a reduir els símptomes reconeixent i actuant d’acord amb aquelles necessitats emocionals.

La persona deixa de tenir símptomes possiblement perquè les causes dels símptomes no són patològiques – com per exemple en seria un dany tissular, una infecció viral, una disfunció hormonals, degeneració dels teixits, creixement anormal, etc.

IMPORTANT: tingues en compte que reps un número de registre per part d’un terapeuta Associat o Acreditat per Reverse Therapy UK. No ens fem responsables de tractaments realitzats per terapeutes que no han estat formats o supervisats per Reverse Therapy UK.